vtwonen editie 5

Heb jij ‘m al: vtwonen editie 5?

Nu in de winkel: vtwonen editie 5. In deze allernieuwste editie weer meerdere binnenkijkers en inspirerende voorbeelden om voor jouw huis te stylen & shoppen. Aandacht is in deze editie specifiek voor klein wonen. Juist in een klein woonoppervlak kun je heel veel kwijt. Bijvoorbeeld door het geheel slim in te delen, voor meubels met dubbele functies te kiezen en door na te denken over goede opbergoplossingen.

Woonkamer

Serie Woodstone

Ook terug te vinden in deze editie: de serie Woodstone. De serie Woodstone biedt een subtiele mix van natuurlijke houtpatronen in vijf kleurtinten voor een levendig effect op wand en vloer. En helemaal bijzonder: Woodstone Chevron, waarmee een bijzonder patroon als variant op de overbekende visgraat kan worden gecreëerd.

Klassiek

De uitstraling van hout

De keuze voor de uitstraling van hout, maar dan met de voordelen van tegels, is geschikt voor iedere woonstijl. Woodstone Chevron is bijvoorbeeld een heel klassieke keuze. Juist door de combinatie van klassieke elementen en patronen met strakke, moderne invloeden creeër je een stijlvolle twist. Meer over deze woonstijl vind je hier.

vtwonen editie 5

vtwonen editie 5 ligt nu in de winkel. De fraaie vtwonen tegels by Douglas & Jones in het echt bewonderen? Kom dan eens langs bij een van onze dealers. Een overzicht vind je hier.