vtwonen

GESPOT: vtwonen tegels by Douglas & Jones in nieuwste vtwonen editie

Heb jij ‘m al gespot in de winkel? In de nieuwste vtwonen magazine, editie 09, onder andere aandacht voor de nieuwe vtwonen keuken. Creëer jouw droomkeuken in het hart van je huis. Waar natuurlijk de vtwonen tegels by Douglas & Jones niet mogen ontbreken.

Een échte blikvanger

Tegels zijn niet alleen erg praktisch en easy-to-clean, maar maken van je keukenwand- of vloer ook meteen een echte blikvanger. Kies bijvoorbeeld voor een bijzonder accent op de wand met de serie Mediterranea. In verschillende formaten en kleuren kun je je naar hartelust mixen & matchen.

Maar zeker in combinatie met een vtwonen tegelvloer wordt je keuken een plaatje om te zien. Leg een neutrale basis met een uni-tegel als de serie Loft of de natuurlijk gemêleerde tegels van de serie Composite óf kies juist voor een van de subtiele ton-sur-ton dessins van de serie Hormigon voor een speels effect.

LAAT JE INSPIREREN

Laat je ook inspireren door de andere vtwonen tegels, die allemaal méér dan welkom zijn in de keuken. Ze zijn namelijk allemaal niet alleen easy-to-clean, maar ook kras- en slijtvast en zeer hygiënisch. Bekijk de gehele brochure (woonseizoen 2016) hier.