Stek Magazine

Gespot in Stek Magazine

Ook al geabonneerd op Stek Magazine? Deze inspirerende woonapp besteedt in haar nieuwste editie aandacht aan de slaapkamer. En juist hier wordt steeds vaker de keuze gemaakt voor tegels. Niet alleen omdat zij praktisch, makkelijk in onderhoud én prima te combineren met vloerverwarming zijn, maar ook omdat dezelfde basiskeuzes in verschillende ruimtes voor een rustige en ruimtelijke uitstraling zorgt. Stek Magazine zette wat mogelijkheden op een rijtje.

 

Stek Magazine

Serie Scrape

Volop aandacht is er voor de serie Scrape, die vorig jaar groots werd geïntroduceerd op de vt wonen&design beurs. Met de keuze voor deze serie heb je een prachtige, doorleefde, karakteristieke vloer en de industriële basis voor elke ruimte die daardoor naadloos in elkaar overlopen. Kies voor de toepassing van een kleiner formaat in de (aangrenzende) badkamer voor een gevoel van eenheid of juist voor een andere (wand)tegel voor een prachtig contrast.

 

Het leuke aan tegels is immers dat je er eindeloos veel mee kan en elke kleur en formaat mogelijk is. Of je nu voor een glanzende metallic wandtegel gaat (uit de serie Villa) óf een natuurgetrouwe houttegel (de serie Woodstone), de enige begrenzing is je eigen fantasie.

d:\Users\Edu\Documents\Inge\Werk\Werk

Douglas & Jones

De tegelcollecties van Douglas & Jones, waaronder de veelzijdige vtwonen tegels, biedt hierbij voor ieder wat wils. Bijvoorbeeld de serie Fusion uit de eigen collectie. Met deze serie wordt de combinatie wordt gemaakt tussen de natuurlijke charme van leisteen met het industriële gevoel van beton. Maar ook in de tijdloze collectie in samenwerking met Studio Piet Boon, Piet Boon by Douglas & Jones, is er volop keuze. Allen ontworpen vanuit de filosofie van het balanceren van functionaliteit, esthetiek en individualiteit. Ga voor meer informatie naar www.douglasjones.nl en laat je verrassen door de vele mogelijkheden!

 

Stek Magazine

Maar er is meer. Stek Magazine creëerde een super handige configurator, waarmee je zelf kunt mixen & matchen met de tegels uit de collecties van Douglas & Jones in verschillende ruimtes in huis. Ook uitproberen of deze inspirerende nieuwste editie (na)lezen? Je kunt het magazine vinden in de Stek Magazine-app, te downloaden via de App Store of Google Play. Kijk ook op www.stekmagazine.nl voor meer informatie.