Stek Magazine

Gespot in Stek Magazine

Ook al geabonneerd op Stek Magazine? Deze inspirerende woonapp besteedt in haar nieuwste editie aandacht aan de keuken. Een ruimte waar de tegel niet kan ontbreken. Niet alleen omdat zij praktisch, makkelijk in onderhoud en oersterk zijn, maar ook omdat je hiermee in alle woonstijlen uit de voeten kan. Zo kun je dus precies de stijl creëren die bij je past. Stek Magazine zette wat mogelijkheden op een rijtje.

Serie Villa

Volop aandacht is er voor de serie Villa, een fraaie serie van vierkante handvorm tegels. Mooi in zijn eenvoud, spannend door de mix van glans & mat. Speels & grof gebakken. Eindeloos te variëren en perfect voor een bijzonder accent. Kies voor een combinatie van glans en mat óf mix & match juist met de verschillende kleurtinten. Op de wand kun je bovendien een stralende blikvanger creëren met de metallic tinten Dark Gold en Platinum. Kies je eigen unieke ontwerp. Hip, maar ook tijdloos!

vtwonen makeover

Maar er is meer..

Uiteraard zijn meerdere tegelseries uit de vtwonen tegelcollectie by Douglas & Jones perfect om een statement te maken in de keuken. Denk bijvoorbeeld eens aan de sfeervolle dessins van de serie Neo of de klassieke marmerdessins van de serie Classic.  Maar ook op de vloer leg je een perfecte basis met bijvoorbeeld de karakteristieke serie Scrape, de warme serie Woodstone of de karaktervolle serie Hormigon (zoals hierboven afgebeeld). In verschillende formaten met ieder haar eigen, bijzondere effect. Maak je keuken ruimtelijker met een XL-formaat óf kies juist voor een kleiner formaat voor een speels effect.

Serie Classic

Stek Magazine

Maar er is meer. Stek Magazine creëerde een super handige configurator, waarmee je zelf kunt mixen & matchen met de tegels uit de collecties van Douglas & Jones in verschillende ruimtes in huis. Ook uitproberen? Klik dan hier.  Deze inspirerende nieuwste editie (na)lezen? Je kunt het magazine vinden in de Stek Magazine-app, te downloaden via de App Store of Google Play. Kijk ook op www.stekmagazine.nl voor meer informatie.