Stek Magazine 05

Gespot in Stek Magazine

Ook al geabonneerd op Stek Magazine? Deze inspirerende woonapp besteedt in haar nieuwste editie aandacht aan de keuken. Een ruimte waar de tegel niet kan ontbreken. Niet alleen omdat zij praktisch, makkelijk in onderhoud en oersterk zijn, maar ook omdat je hiermee in alle woonstijlen uit de voeten kan. Zo kun je dus precies de stijl creëren die bij je past. Stek Magazine zette wat mogelijkheden op een rijtje.

Classic

Serie Classic

Nieuw in de vtwonen tegelcollectie by Douglas & Jones: de serie Classic. Deze serie biedt een klassiek marmerdessin in een nieuw jasje. In vier basic en matte tinten zowel op wand als vloer een tikkie gedurfd en op speelse wijze. Extra bijzonder is de XXL dessintegel: Classic Mosaic. Deze tegel oogt alsof er stukjes marmer zijn verwerkt in beton, voor een mooi, repeterend en ritmisch effect.

Stek Magazine

Serie Neo

Een vintage tintje, maar dan op een geheel andere wijze vind je ook in de serie Neo. Deze fraaie serie is verkrijgbaar in groot en klein formaat, in uni en dessins. Voor fraaie en spraakmakende effecten met een mooie matte uitstraling. Een bron van inspiratie. En door de ingetogen kleurenmix raak je niet snel uitgekeken.

Stek Magazine

Stek Magazine

Maar er is meer. Stek Magazine creëerde een super handige configurator, waarmee je zelf kunt mixen & matchen met de tegels uit de collecties van Douglas & Jones in verschillende ruimtes in huis. Ook uitproberen of deze inspirerende nieuwste editie (na)lezen? Je kunt het magazine vinden in de Stek Magazine-app, te downloaden via de App Store of Google Play. Kijk ook op www.stekmagazine.nl voor meer informatie.