voorjaar

Fris het voorjaar door met vtwonen tegels by Douglas & Jones

In aanloop naar de zomer zorgt het voorjaar gegarandeerd voor vrolijkheid in huis. De dagen worden langer, de temperaturen stijgen en de natuur begint weer volop in bloei te komen. Niet voor niets is het voorjaar traditioneel een periode van ‘een nieuw begin’ en uitermate geschikt om deze frisse wind ook door te vertalen in je interieur. Tijd om wat van die opgewektheid en vrolijkheid in huis te halen!

Woonkamer

Fraaie basis op de vloer

Onterecht wordt vaak gedacht dat tegels puur praktisch en onderhoudsvriendelijk zijn. Maar ze zin ook gewoon heel erg mooi en zorgen gegarandeerd voor een sfeervolle basis in huis. Met de vtwonen tegelcollectie kun je eindeloos variëren in stijlen, formaten, kleuren en structuren. Of je nu kies voor een hout- of betonuitstraling, klassiek of juist modern. De vtwonen tegels by Douglas & Jones maken je huis gegarandeerd in één klap bijzonder!

Denk bijvoorbeeld eens aan de natuurlijke houtstructuren van de serie Woodstone. De niet van echt te onderscheiden charme van hout, maar dan natuurlijk wel met alle praktische voordelen van tegels. Liever een wat strakkere basis? Kies dan voor de robuuste betonserie Mold. In verschillende formaten en kleurtinten zorgt deze ook gegarandeerd voor karakter in huis.

Vrolijke blikvanger

En vergeet ook vooral de wand niet. Ga voor een speelse of kleurrijke blikvanger, bijvoorbeeld met een handgevormde tegels uit de serie Mediterranea. Tegen de wand, maar ook op een schouw of tafelblad zorgen zij voor een échte blikvanger. Zoals boven getoond in de vrolijke kleurtint Seagreen. Ook erg bijzonder: de ingetogen kleurenmix en speelse dessin van de serie Neo. Deze tegel is prima te verwerken op een tafelblad, zeker gezien de sterkte en duurzaamheid van de tegels. Mix & match tussen kleuren en formaten en creëer zo je eigen unieke ontwerp.

voorjaar

Meer inspiratie dit voorjaar?

Meer inspiratie opdoen en/of meer weten over vtwonen tegels by Douglas & Jones? Kom dan langs bij één van onze officiële dealers. Je vindt ons door het gehele land.