woonkamer

Een sfeervolle woonkamer met vtwonen tegels by Douglas & Jones

Een woonkamer die helemaal aansluit op je persoonlijke woonstijl past begint bij een goede basis. Met de grotere woonoppervlakken (zoals de vloer of de muren) kun je immers direct een statement maken. Hiervoor zijn de vtwonen tegels by Douglas & Jones méér dan geschikt. Tegels zijn namelijk niet alleen onderhoudsvriendelijk en super praktisch, ook zijn ze erg fraai en verkrijgbaar in allerlei formaten, kleuren en afwerkingen. Zo kies je precies de stijl die bij jou past.

Een goede basis

Kies in  de woonkamer bijvoorbeeld voor een karaktervolle vloer met de serie Mold. Deze robuuste betonserie zorgt direct voor een strakke, stoere vloer. Verrassend is ook Mold Timber, een betontegel met een subtiele houtprint voor een stijlvolle twist. Of ga voor de charme van hout met de serie Woodstone. De subtiele mix van natuurlijke houtpatronen zorgen gegarandeerd voor een levendig effect op vloer en wand. En helemaal bijzonder: Woodstone Chevron, waarmee een bijzonder patroon als variant op de overbekende visgraat kan worden gecreëerd. Beide levendig en warm qua uitstraling, maar met alle voordelen van tegels. Dus makkelijk en nagenoeg onverslijtbaar. Dat voelt goed!

Een fraaie blikvanger

Een bijzonder accent maak je – ook in de woonkamer – door te kiezen voor een speelse dessintegel, zoals de serie Neo. Voor fraaie en spraakmakende effecten met een mooie matte uitstraling. Een bron van inspiratie en door de ingetogen kleurenmix raak je niet snel uitgekeken. Of kies juist voor een sprankelend effect, bijvoorbeeld met de serie Villa. Mooi in zijn eenvoud, spannend door een mix van glans, mat & metallic. Speels en grof gebakken en eindeloos te variëren. Hip, maar ook tijdloos!

Sfeervolle woonkamer

Zelf ook de kriebels voor iets nieuws in je huis? Laat je inspireren door de vele mogelijkheden bij een van onze officiële dealers van vtwonen tegels. Je vindt ons door heel Nederland. Jouw dichtstbijzijnde dealer vind je hier.