Herfst

Een sfeervolle herfst met vtwonen tegels by Douglas & Jones

De herfst is traditioneel een tijd om steeds meer tijd binnenshuis door te brengen. De dagen worden al korter, maar ook wordt het weer kouder en natter. Er is dan vaak niets fijners dan om lekker voor de kachel te kruipen met een kop warme thee, zeker na een heerlijke herfstwandeling door de bossen. Maar de herfst is ook zeker een periode om je huis lekker sfeervol aan te kleden en de warme tinten in huis te halen.

Sfeervolle herfst

Mix & match

Met vtwonen tegels by Douglas & Jones haal je een warm gevoel in huis. Niet alleen door te kiezen voor een combinatie met energiezuinige vloerverwarming, maar ook door de keuze voor warme, sfeervolle tinten op wand en vloer. Een herfstdip is ver te bekennen! En door de grote variatie in kleuren, formaten en structuren is er voor iedereen wat wils. Kies op de wand bijvoorbeeld voor een bijzonder accent met een van de glanzende handvormtegels. In een stralende metallic tint, zoals in de serie Villa, of juist voor een karaktervolle kleur als legergroen. Nog leuker, de tegels zijn echt overal welkom. Dus ook in de keuken of badkamer.

Tip: Ook een schouw of tafelblad worden zo in één klap heel bijzonder.

Sfeervolle herfst

Ideaal voor de vloer

De vtwonen tegels zijn niet alleen erg fraai op de wand, maar ook praktisch onmisbaar op de vloer. Ze zijn immers niet alleen erg fraai om te zien, maar ook zijn ze erg onderhoudsvriendelijk en praktisch. Zo zijn die vieze voeten na een boswandeling zo van de tegels gepoetst. Kies bijvoorbeeld op de vloer voor de levendige charme van hout met de serie Woodstone, of ga voor een robuuste betonuitstraling met de serie Mold. Hierdoor creëer je een sfeervolle basis, maar tegelijk is je vloer erg makkelijk in onderhoud en nagenoeg onverslijtbaar. Dat voelt goed!

Meer inspiratie opdoen? Kom snel langs bij je dichtstbijzijnde dealer.