warme winter

De winter door met vtwonen tegels by Douglas & Jones

De gure winterdagen geven vaak de meeste warmte. Juist in de winter is het heerlijk om lekker binnen te blijven en te genieten van een warm en sfeervol huis. Hoe fijn is het om dit gevoel, ook ná de feestdagen, vast te houden? Het Scandinavische Hygge, misschien wel het best te omschrijven als een winterse variant op het Nederlandse ‘gezellig’, draait vaak om plaids, kussens en kaarsen. Of heerlijk met een kop thee voor een vuurtje in de open haard zitten om je koude handen op te warmen. Maar ook de sfeervolle vtwonen tegels by Douglas & Jones passen in dat plaatje.

warme winter

Sfeervolle winter

De gewenste uitstraling in je huis begint immers bij een goede basis. En juist met je vloeren en muren kun je hierin écht een statement maken. En dus een warm gevoel in huis halen. Kies bijvoorbeeld op de vloer voor een van de karaktervolle tinten van de serie Hormigon of de elegante kleurnuances van de serie Dunes. Of kies voor de charme van hout met de serie Woodstone. De subtiele mix van natuurlijke houtpatronen zorgen gegarandeerd voor een warm en levendig effect. Maar ook op de wand creëer je met de vtwonen tegels by Douglas & Jones een ware blikvanger. Kies voor één van de bijzondere uni tegels of ga juist voor smaakvolle dessins.

warme winter

Warme voeten

Helemaal fijn is dat alle vloertegels uit de vtwonen tegelcollectie perfect te combineren zijn met energiezuinige vloerverwarming. Steen is immers de beste geleider van warmte. Op die manier profiteer je in de winter niet alleen van een warme uitstraling, maar ook van een warme voeten. En hou je je stookkosten ook nog eens laag tijdens de koude dagen deze winter. Dat voelt goed.

Meer informatie? Laat je inspireren door de vele mogelijkheden bij een van onze officiële dealers van vtwonen tegels. Je vindt ons door heel Nederland.