2018

2018.. we hebben er zin in

2018 belooft een mooi jaar te worden voor vtwonen tegels by Douglas & Jones. Na een reeks mooie hoogtepunten in 2017, zoals een prominente aanwezigheid op de jubileumeditie van de vt wonen&design beurs, staat in het nieuwe jaar ook weer allerlei leuks te gebeuren rondom de veelzijdige collectie.

2018

Nieuwe aanwinst in 2018

Een kleine preview kreeg je al in de vtwonen televisie uitzending van 29 november, maar in 2018 zal hij ook écht verkrijgbaar zijn: een geheel nieuwe tegelserie met een natuurgetrouwe marmertint. Voor een authentieke uitstraling, maar dan met een moderne twist. Sfeerfoto’s van deze uitzending vind je hierboven en -onder, maar het gehele artikel over deze geslaagde make-over vind je hier.

Uiteraard houden we jullie, via deze website en onze social media kanalen op de hoogte van al deze ontwikkelingen. Zodra er meer bekend is over deze serie, lees je dit hier. Kortom, hou onze site in te gaten, dit mag je immers niet missen!

2018

vtwonen magazine

Maar er is meer.. Na de fraaie terugblik op de vt wonen&design beurs in de laatste editie van 2017,  zal vtwonen tegels by Douglas & Jones in 2018 ook weer volop te zien zijn in vtwonen magazine. Zo staat er eind deze maand alweer een fotosessie gepland, welke in de maarteditie te zien zal zijn. In deze fotoserie zal de natuurgetrouwe marmertint ook een hoofdrol gaan vervolgen. Uiteraard helemaal in de inspirerende look & feel van vtwonen.

Uiteraard zal vtwonen tegels by Douglas & Jones in andere edities opduiken. En natuurlijk is vtwonen actief op meerdere kanalen, waar we ook ongetwijfeld weer voorbij gaan komen. Kortom, genoeg om naar uit te kijken. Een ding is zeker, ook in 2018 kun je je volop laten inspireren én informeren door vtwonen. Voor gegarandeerd woonplezier!

Verkoopadressen

Natuurlijk kun je de collectie ook gewoon in het echt komen bekijken en je live laten inspireren en informeren over de vele mogelijkheden. Ga hiervoor eens langs bij je dichtstbijzijnde dealer. Een overzicht van alle verkoopadressen vind je hier.