Weer verliefd op je huis met vtwonen tegels by Douglas & Jones

Elke zondagavond kun je genieten van een nieuwe aflevering vtwonen tv bij SBS6. Met daarin al meerdere keren volop aandacht voor de prachtige vtwonen tegels by Douglas & Jones. Hiermee geef je je huis in één klap een bijzondere uitstraling. Toegepast over de gehele vloer of wand óf juist door een bijzonder dessin als opmerkelijk detail.

Aflevering 1: 20 september

Aflevering 1: 20 september

In deze eerste aflevering was het vtwonen team, onder de inspirerende leiding van stylist Frans Uyterlinde, te gast in Huizen. De bewoners Marc en Chantal kregen een mooie vloer met tegels uit de tegelserie Hormigon.  Een combinatie van uni tegels met accenten in ton-sur-ton dessins & van binnen naar buiten. Het verlengen van de woonvloer naar het terras geeft het geheel een ruimtelijk en rustig geheel, waar de toepassing van dessins voor een speels effect zorgen. Niet alleen erg mooi, maar ook erg makkelijk en easy to clean!

Aflevering 7: 1 november

Aflevering 7 :  1 november

In deze uitzending kregen bewoners Claire en Erwin een prachtige Marwood vloer in een subtiele white uitvoering. Stylist Marianne Luning koos voor deze tegels in plankformaat en een natuurgetrouwe houtstructuur, maar met alle voordelen van keramische tegels. Makkelijk in onderhoud en nagenoeg onverslijtbaar. Op de keukenwand werden de speelse Neo dessins in ambre toegepast. Zo haal je in één klap een fraaie eyecatcher in je huis.

Ook de komende weekeinden kun je je nog laten inspireren door de fraaie vtwonen tegels by Douglas & Jones tijdens de vtwonen uitzendingen op SBS6. Mis ze niet, elke zondagavond om 18:30u!