warme winter

Een warme winter met vtwonen tegels by Douglas & Jones

De gure winterdagen geven vaak de meeste warmte. Heerlijke dagen om lekker binnen te blijven en te genieten van een warm en sfeervol huis. Dit gevoel kun je – juist in deze periode van het jaar – vaak creëren met plaids en kussens, een vuurtje in de open haard of een warme kop thee om je handen aan te warmen.

warme winter

Sfeervol

Onterecht worden tegels vaak bestempeld als koud en kil. Juist met de vtwonen tegelcollectie kun je echter een warm gevoel in huis halen. Kies bijvoorbeeld op de vloer voor een de karaktervolle tinten van de serie Hormigon of de elegante kleurnuances van de serie Dunes. Maar ook op de wand creëer je met de vtwonen tegels by Douglas & Jones een ware blikvanger. Kies voor één van de bijzondere uni tegels of ga juist voor smaakvolle dessins.

warme winter

Warme voeten

De meer dan fraaie vloertegels uit de vtwonen tegelcollectie zijn ook perfect te combineren met energiezuinige vloerverwarming. Steen is immers de beste geleider van warmte. Zo hou je je stookkosten laag én je voeten warm tijdens de koude winterdagen. Dat voelt goed.

Meer informatie? Laat je inspireren door de vele mogelijkheden bij een van onze officiële dealers van vtwonen tegels. Je vindt ons door heel Nederland.