vtwonen verbouwen of verhuizen

vtwonen verbouwen of verhuizen: Aflevering 8

Gisteren ook weer gekeken naar vtwonen verbouwen of verhuizen? In deze laatste aflevering van het eerste seizoen was Carlein Kieboom te gast bij Holger & Rachel in Haarlem. Zij wonen in een pand gedateerd uit 1890, welke ze zelf een ‘Villa Kakelbont’ noemden. Een mix van kleuren en dessins zorgden voor een speels geheel. Echter misten ze behoorlijk was lichtinval, waardoor de ruimtes vaak donker en bedompt oogden. Hoog tijd dus om hier wat aan te doen!

haarlem-keuken

Keuken & Serre

In de keuken en aangrenzende serre werden de vtwonen tegels by Douglas & Jones veelvuldig toegepast, leidend tot een geheel met een speelse twist. Zo werd op de keukenwand gekozen voor de fraaie dessins van de serie Neo. De gehele vloer kreeg een vintage tintje met de karaktervolle Hormigon Grey tegels.

Van binnen naar buiten

Door de Hormigon Grey tegels zowel binnen als buiten te leggen (buiten in de duostone variant) creëer je een optisch grotere woonruimte én betrek je je buitenruimte nog meer bij je huis. Meer weten over de vtwonen buitentegels? Kijk dan op www.vtwonenbuitentegels.nl.

Uitzending gemist?

Uitzending gemist of nogmaals genieten van deze geslaagde make over? Kijk zaterdag om 17.45u naar de herhaling op Net5.