vtwonen verbouwen of verhuizen

vtwonen verbouwen of verhuizen: Aflevering 4

Gisteren ook genoten van de vierde aflevering van vtwonen verbouwen of verhuizen op Net5? Het prachtige monumentale pand in het centrum van Vlaardingen van Nathalie en Dave werd verbouwd tot een ware droomwoning. Zowel in de woonkamer als de entrée zorgden de vtwonen tegels by Douglas & Jones voor een werkelijk spectaculaire eindresultaat.

vlaardingen-entree

Entrée

De vloer in de entrée kreeg een stoere, stijlvolle look met de Loft Grey tegels in 60 x 60 cm. Om verliefd op te worden, deze prachtige neutrale tegels en een zeer fraaie binnenkomer in iedere woning! Strak, maar ook erg sfeervol én voor een industrieel tintje in huis.

Glanzende blikvanger

De woonkamer en keuken werden verbonden door meerdere glanzende blikvangers. De handvorm tegels uit de serie Mediterranea in Seagreen zijn toegepast op de schouw in de woonkamer, een bureau in de tussenkamer en op een wand in de keuken. Op die manier werden alle verschillende kamers ineens één geheel. Zeker in de tint Seagreen zorgen deze tegels voor een subtiele, maar stijlvolle toepassing.

Uitzending gemist?

Uitzending gemist of nogmaals genieten van deze geslaagde make over? Kijk zaterdag om 17.45u naar de herhaling op Net5.