Stijlvol slapen

vtwonen tegels by Douglas & Jones – Stijlvol slapen

De vtwonen tegels by Douglas & Jones zijn écht overal in huis welkom, ook in je slaapkamer. De ideale plek in huis om echt tot rust te komen. Kies op de vloer bijvoorbeeld voor natuurgetrouwe houttegels als de serie Marwood of de stijlvolle serie Loft. Strak, maar erg sfeervol en met alle voordelen van tegels. Dus makkelijk in onderhoud, easy to clean én dus ook ideaal voor als je allergiegevoelig bent.

Villa Platinum

Stralende blikvanger

Of kies juist voor een bijzondere wandtoepassing met de Villa Metallic tinten. Zowel toegepast als bijzonder detail als bijvoorbeeld voor een gehele bedombouw zorgen deze tegels voor een stralende blikvanger. Hip, maar ook tijdloos! Ook mooi: de speelse Neo dessins. Juist de combinatie van de fraaie en spraakmakende effecten van deze dessins met de ingetogen kleurenmix en matte uitstraling maken je slaapkamer in één klap heel bijzonder.

overaltegels-slaapkamer2

Sprankelend reliëf

Ga je liever voor een lichte basis? Maak dan een sprankelende maar subtiele eyecatcher met de serie Geometric. De mozaïekstructuur van deze tegels maken van je slaapkamermuur toch een fraaie eyecatcher. Elegant mooi, maar ook slijtvast én onderhoudsvriendelijk.

Zelf ook de kriebels voor iets nieuws in je huis? Laat je inspireren door de vele mogelijkheden bij een van onze officiële dealers van vtwonen tegels. Je vindt ons door heel Nederland.