vtwonen magazine met artikel over de Woonwens ligt nu in de winkel!

Eindelijk is het dan zover, het vtwonen magazine met de uitwerking van de Woonwens met vtwonen tegels ligt nu in de winkel. Een prachtig artikel met foto’s waar niks aan toe te voegen is. Het huis van de familie Pater uit Heiloo heeft een complete transformatie ondergaan. De wand– en vloertegels van vtwonen zijn gebruikt in de keuken (bijzonder fraai met een mix van Neo Noir Dessin). Ook heel bijzonder: op het bureaublad ligt de Mediterranea Seagreen als verrassende werkruimte en ook de badkamer is in een geheel nieuw jasje gestoken door de combinatie Neo Ambre Dessin als vloertegel welke super mixt & matcht met wandtegel Geomatric. Het uitvoerende werk is georganiseerd door vtwonen tegels dealer Ton Scholten uit Uitgeest. We kunnen wel stellen dat het resultaat er absoluut mag zijn!

Namens het vtwonen tegels team wensen wij de familie Pater bijzonder veel woonplezier. Met vtwonen tegels leg je immers de basis voor elk interieur en elke ruimte in je huis!

Zelf ook de kriebels voor iets nieuws in huis? Laat je inspireren door de vele mogelijkheden en vooral ook goed adviseren door de talrijke officiële dealers van vtwonen tegels by Douglas & Jones. Je vindt ons door heel Nederland.

Maar voor nu: koop, kijk en geniet van het vtwonen magazine van november.

Keuken woonwens 2014