vtwonen dossier

vtwonen dossier: Duurzaam wonen

Nu terug te vinden op de website van vtwonen: een inspirerend artikel over duurzaam wonen. Met daarin natuurlijk aandacht voor de vele toepassingsmogelijkheden van de vtwonen tegelcollectie by Douglas & Jones. Tegels zijn immers niet alleen makkelijk in onderhoud, ze gaan ook lang mee, zijn oersterk, onverslijtbaar en zeer duurzaam in combinatie met energiezuinige vloerverwarming.

Makkelijk in onderhoud

Daarnaast zijn keramische tegels makkelijk schoon te houden (een doekje erover en ze zijn weer schoon), krasvast, kleurvast, in vele kleuren en formaten verkrijgbaar, modern met eigentijdse dessins, hygiënisch en overal te verwerken.  Niet alleen voor de woonkamervloer, maar ook voor de keukenwand, badkamervloer- en muur en slaapkamervloer heeft de vtwonen tegelcollectie oneindig veel keus.

vtwonen dossier

Dit interessante artikel is terug te vinden in het vtwonen tegels dossier op de website, waar je ook andere leuke artikelen omtrent vtwonen tegels by Douglas & Jones terug kunt vinden. Bekijk bijvoorbeeld de inspirerende tipvideo’s van vtwonen styliste Femke terug of lees meer over de vele voordelen van natuurgetrouwe houttegels. Genoeg dus om je verder te laten inspireren voor alle ruimtes en toepassingen in en om je huis.

Je laten overtuigen door de duurzaamheid van de vtwonen tegelcollectie? Je vindt het artikel én het volledig dossier hier.