vt wonen&design beurs

vt wonen&design beurs groot succes!

Van 27 september t/m 2 oktober was RAI Amsterdam het toneel van het grootste woonevenement van Nederland: de vt wonen&design beurs. Tijdens deze editie – die bijna 90.000 bezoekers heeft getrokken – waren de noviteiten rondom vtwonen tegels by Douglas & Jones dé grote blikvanger. In het XL vtwonen huis kreeg de spectaculaire ombouw in de slaapkamer – betegeld met de nieuwe Villa Platinum in 13 x 13 cm – heel veel bekijks. Ook online werd hierover volop nagepraat.

Succesnummers

Veel vraag was er ook naar de innovatieve douchetegel, een slimme oplossing van tegel en compleet drainsysteem in één. Een perfecte match met de Mold vloer- en of wandtegels, eventueel met de Timber houtstructuur. Daarnaast spiksplinternieuw én een regelrechte hit: vtwonen beton by Douglas & Jones. De ultieme basis voor een industriële look. Beton, maar dan anders.

Meer weten over deze noviteiten óf de gehele vtwonen tegelcollectie in het echt komen bewonderen? Kom langs bij je dichtstbijzijnde dealer – de nieuwste displays worden nu over ’t hele land verspreid!