voorjaar

Vrolijk voorjaar met vtwonen tegels by Douglas & Jones

In aanloop naar de zomer zorgt het voorjaar gegarandeerd voor vrolijkheid in huis. De dagen worden langer, er zijn zonnige dagen om van te genieten en de natuur begint weer uit te lopen. Niet voor niets traditioneel een periode van ‘nieuw begin’ en uitermate geschikt om wat van die vrolijkheid in huis te halen.

Fraaie basis op de vloer

Onterecht wordt vaak gedacht dat tegels puur praktisch en onderhoudsvriendelijk zijn. Maar ze zijn ook gewoon heel erg mooi en zorgen gegarandeerd voor een sfeervolle basis. Met de vtwonen tegelcollectie kun je eindeloos variëren in stijlen, formaten, kleuren en structuren. Of je nu kiest voor een hout- of betonlook, klassiek of modern. De vtwonen tegels by Douglas & Jones maken je huis gegarandeerd in één klap bijzonder!

Vrolijke blikvanger

En vergeet ook vooral de wand niet. Ga voor een speelse of kleurrijke blikvanger, bijvoorbeeld met de handgevormde tegels uit de serie Mediterranea. Tegen de wand, maar ook op een schouw of tafelblad zorgen zij voor een échte blikvanger. Mix  & match tussen kleuren en formaten voor je eigen unieke ontwerp.

Meer inspiratie opdoen? Kom snel langs bij je dichtstbijzijnde dealer.