vtwonen tegels Neo: de nieuwste trend van eigen bodem!

Een fantastische serie tegels in 3 kleuren en 3 formaten met, heel bijzonder, een mix van 8 verschillende dessins. Fraaie ton sur ton patronen welke speciaal zijn ontwikkeld door het team stylisten van vtwonen! En dat hebben ze geweldig gedaan, want de mogelijkheden die je ermee kunt creëren zijn spraakmakend. Of juist subtiel Ingetogen. Maar altijd doordacht!
In editie 5 van vtwonen vind je een fraaie fotoreportage met wat wij bedoelen “met vtwonen tegels leg je de basis voor elk interieur”.
Of dit nu je woon-, bad- of slaapkamer is. Je keuken, je toilet of waar dan ook in jouw huis. Laat je inspireren!

vtwonen Neo uni bestaat uit de kleuren: blanc, ambre en noir en is verkrijgbaar in de formaten: 20×20 cm, 33×33 cm. en 50×50 cm.
Daarnaast zijn er de dessin tegels (alleen 20×20 cm) in twee kleuren: ambre en noir. Er zijn acht verschillende dessins, bij aankoop krijg je een mix van deze dessins in volle dozen van 24 tegels. De serie Neo kan zowel op de vloer als aan de wand toegepast worden. Voor fraaie en spraakmakende effecten.

vtwonen tegels zijn te koop bij geselecteerde dealers door heel Nederland. Zoek je een verkooppunt bij jou in de buurt, ga hier naar de dealer locator.