strooipatroon

Spelen met patronen: Strooipatroon

De vtwonen tegels by Douglas & Jones zijn niet alleen heel mooi, ze zijn ook overal in huis toepasbaar. Natuurlijk omdat er verschillende formaten, kleuren en dessins zijn, die je naar hartenlust kunt mixen & matchen, maar ook omdat ze natuurlijk ook in allerlei patronen toepasbaar zijn. Zo creëer je je eigen unieke stijl!

GH0716-square strooipatroon

Een speels strooipatroon

Maak van een wand een ware blikvanger door een speels strooipatroon. Hierbij pas je dezelfde tegelserie, bijvoorbeeld de glanzende handgevormde Square-tegels, toe in verschillende kleuren. Door de basis overwegend wit te houden blijft het toch een rustig geheel. Leuk voor de keukenwand, maar ook een douche-nis of de schouw in de woonkamer wordt zo een échte eyecatcher!
Zorg er wel voor dat je dit patroon van tevoren goed uitdenkt, juist dan krijg je het mooiste willekeurige effect.

GW0716-hormigon2

Ook op de vloer

Ook op de vloer kun je voor een strooipatroon kiezen. Kies hier niet direct voor verschillende kleurtinten, maar bijvoorbeeld voor de fraaie ton-sur-ton dessins van de serie Hormigon. Door deze willekeurig toe te passen in een overwegend uni vloer in dezelfde kleurtint krijg je een karaktervolle vloer met een speels tintje!

Meer weten? Kom ook eens langs bij je dichtstbijzijnde dealer én laat je inspireren.