overal vtwonen tegels

Overal vtwonen tegels by Douglas & Jones

Met de vtwonen tegels by Douglas & Jones kun je naar hartelust mixen & matchen. Niet alleen leuk voor ons om te laten zien, maar ook om juist te zie hoe de vtwonen tegels inmiddels in vele woningen door het hele land schitteren in de mooiste toepassingen. Natuurlijk in de badkamer en de keuken, maar ook in bijvoorbeeld werkkamers, bijkeukens, woonkamers, speelkamers en slaapkamers. De vtwonen tegels by Douglas & Jones zijn immers overal in huis méér dan welkom!

Social Media

vtwonen tegels bij je thuis

De vtwonen tegels by Douglas & Jones zijn veelvuldig op Social Media kanalen als Facebook, Instagram en Pinterest terug te vinden. Laat je ook eens inspireren door de vele toepassingsmogelijkheden en leuke ideeën voor bij jou thuis. Welke tegelserie je ook kiest en welke ruimte je ook wilt betegelen, maar de vtwonen tegels by Douglas & Jones maak je in je huis in één klap bijzonder en creëer je een échte blikvanger.

Social Media

Volg ons ook op facebook & instagram én blijf op de hoogte van het laatste nieuws omtrent Douglas & Jones en vtwonen tegels by Douglas & Jones.