NIEUW! De succesvolle serie Mold verder uitgebreid

Eind vorig jaar introduceerden vtwonen en Douglas & Jones de tegelserie Mold. Een betonserie met een robuuste maar karaktervolle look, verkrijgbaar in vier tinten en verschillende formaten. Bijzonder is niet alleen de Mold Timber, een betonlook tegel met subtiele houtprint voor een stijlvolle twist, maar vooral ook de revolutionaire Douchetegel. Een speciaal ontworpen extra groot formaat tegel mét compleet drainsysteem ineen.

Ware klassieker

Inmiddels is deze fraaie serie niet meer weg te denken uit de collectie van vtwonen tegels by Douglas & Jones en heeft het alles in zich om een ware klassieker te worden. Vele keukens, bad- en woonkamers zijn inmiddels voorzien met deze prachtige tegels. Geschikt voor elke wand en elke vloer, in elke ruimte en voor elke toepassing.

Verder uitgebreid

Vanaf nu is er voor alle vier tinten (Concrete, Cement, Grit & Basalt) ook een Muretto verkrijgbaar. De verschillende zaagstukken geplakt op een net van 30×60 cm. geven je Mold wand of vloer een extra dimensie. Ook is de Douchetegel in formaat 135 x 90 cm inmiddels in alle vier tinten verkrijgbaar. Nog meer variatie en nóg meer mogelijkheden dus. Met vtwonen tegels by Douglas & Jones leg je de basis in huis.

Meer informatie over deze bijzondere serie? Kom dan langs bij je dichtstbijzijnde dealer.