mixen & matchen

Naar hartelust mixen & matchen met vtwonen tegels by Douglas & Jones

Met vtwonen tegels by Douglas & Jones leg je de basis voor ieder interieur, welke woonstijl je ook kiest. Een prachtige tegelcollectie in uni kleuren of in speelse dessins en fraaie tinten. Met een grote variatie in formaten, kleuren en structuur is er voor ieder wat wils. En je kunt naar hartelust mixen & matchen.

Dessins

Kies bijvoorbeeld voor een tegelserie met verschillende decors. Bijvoorbeeld de serie Neo, maar ook de serie Hormigon heeft vijf bijzondere ton-sur-ton dessins in twee kleuren. Toepasbaar op zowel vloer en wand zorgt dit voor een speels effect.

mixen & matchen

Durf te combineren

Maar ook de tegelseries onderling kun je eindeloos combineren. Een mix van kleuren, structuren en formaten geven je huis in één klap een bijzondere uitstraling. Niet alleen érg mooi, maar vtwonen tegels by Douglas & Jones zijn ook nog eens bijzonder makkelijk in onderhoud en easy to clean.

mixen & matchen

Laat je adviseren

Zelf ook de kriebels voor iets nieuws in je huis? Laat je inspireren door de vele mogelijkheden en vooral ook goed adviseren door de talrijke officiële dealers van vtwonen tegels by Douglas & Jones. Je vindt ons door heel Nederland.