Stek Magazine

Laat je inspireren door de vtwonen tegelcollectie in Stek Magazine

De vtwonen tegels by Douglas & Jones ook al gespot in Stek Magazine? In de nieuwste editie van deze inspirerende woonapp is een geheel nieuwe tegelconfigurator te vinden, waarmee je zelf kan mixen & matchen met alle producten uit de collecties van Douglas & Jones. Aan alles is gedacht, zo kun je kiezen uit één van de vijf ruimtes en bladeren tussen verschillende series, patronen en kleurtinten. Zowel op de vloer als op de wand.

Stek Magazine

NIEUW: Share-functie

Kun je niet goed kiezen? Ook dat is geen probleem met deze leuke tool. Met de nieuwe share-functie kun je je eindresultaat namelijk delen met jouw volgers op Facebook en/of Twitter en om hun mening vragen. Je kunt ze zelfs laten kiezen tussen twee verschillende creaties. Zo verzeker je jezelf altijd van een fraai eindresultaat. Kom je er toch niet helemaal uit? Begin dan weer helemaal overnieuw of laat je live inspireren bij één van onze verkoopadressen.

Stek Magazine-app

Ook uitproberen? Je kunt het magazine vinden in de Stek Magazine-app, te downloaden via de App Store of Google Play. Kijk ook op www.stekmagazine.nl voor meer informatie.