GESPOT: vtwonen tegels by Douglas & Jones in nieuwste vtwonen editie

Vanaf dinsdag in de winkel, maar dit weekend al bij abonnees in de brievenbus: de nieuwste editie van vtwonen magazine. Met daarin onder andere aandacht voor het omtoveren van je badkamer tot een échte privé wellness met de vtwonen badencollectie. Een plek in huis waar de vtwonen tegels by Douglas & Jones ook onmisbaar zijn!

Speels effect

Kies voor de kleine, glanzende en handgevormde Square tegels voor een speels effect op de wand. In een uni kleur of mix & match de kleuren voor een bijzondere accentwand. Waar je ook voor kiest, deze tegels geven nét dat beetje extra in huis. Nog mooier, combineer de glanzende tegels met een stoere, matte vloertegel. Bijvoorbeeld Dunes Trevi, die ook door zijn XXL-formaat (92x92cm) een robuuste tegenhanger wordt. Niet alleen heel praktisch, maar vooral erg mooi én tijdloos.

Laat je inspireren

Laat je ook inspireren door de andere vtwonen tegels, die allemaal méér dan welkom zijn in de badkamer. Ze zijn namelijk allemaal niet alleen easy-to-clean, maar ook kras- en slijtvast en zeer hygiënisch. Bekijk de gehele brochure (woonseizoen 2016) hier.