vtwonen editie 10

GESPOT: vtwonen tegels by Douglas & Jones in vtwonen magazine

In het nieuwste vtwonen magazine volop aandacht voor de vtwonen huiscollectie by Douglas & Jones. Met inspirerende sfeerbeelden worden nieuwe én vertrouwde tegelseries volop in de spotlights gezet.

Nieuwe tegelseries

Op de aankomende vt wonen&design beurs, welke gehouden zal worden van 3 t/m 8 oktober, zijn de nieuwste tegelseries uiteraard te bewonderen. Blikvanger is bijvoorbeeld de serie Scrape. Met deze tegelserie creëer je het doorleefde, karakteristieke gevoel van gevoel van ‘stagefoor’. Maar ook de serie Marble, voor een bijzonder marmereffect, en de serie Woodstone, een subtiele mix van natuurlijke houtpatronen.

vtwonen collectie 2017-2018

Extra bijlage bij het magazine is het nieuwe collectieboekje, met hierin een overzicht van de nieuwe huis & tuincollectie van vtwonen. Uiteraard mag vtwonen by Douglas & Jones hierin ook niet ontbreken. Laat je inspireren door de veelzijdige collectie.

De nieuwste editie van  vtwonen magazine ligt nu in  de winkels. Meer informatie over vtwonen tegels of vtwonen beton by Douglas & Jones? Bezoek dan onze stand op de vt wonen&design beurs.