Loek Lommers - Valkenswaard

Fraaie fotosessie vtwonen tegels showroom Valkenswaard

In de vele verkooppunten van de vtwonen tegelcollectie kun je je laten inspireren door de vele mogelijkheden. Niet alleen puur door de tegels in het echt te zien en voelen, maar ook door je onder te dompelen in de vtwonen sfeer. In verschillende thema’s zijn de tegels vaak toegepast in fraaie nisjes en vloervlakken – zodat je je écht kan voorstellen hoe mooi het bij je thuis kan worden.

Loek Lommers

Om altijd up-to-date te blijven zorgen de verkooppunten er regelmatig voor dat hun opstellingen blijven aansluiten bij de huidige collectie. Recentelijk is de vtwonen tegelstudio van Loek Lommers in Valkenswaard bijvoorbeeld helemaal verbouwd. Nu kun je daar dus ook genieten van een échte vtwonen sfeer – zo zijn bijvoorbeeld de thema’s wonen & leven en hobby & werken uitgewerkt in fraaie opstellingen. Precies zoals de vtwonen tegelcollectie bedoeld is, in een speelse mix & match van patronen, kleuren en structuren.

Privé fotosessie

Een goede reden om al dit moois vast te leggen op beeld. Binnenkort zijn de foto’s terug te vinden op onze website. Specifiek is de zeer fraaie toiletopstelling op de gevoelige plaat vastgelegd. Vaak het kleinste kamertje in huis, maar met de vtwonen tegels by Douglas & Jones maak je er iets héél bijzonders van!

Meer weten over vele mogelijkheden van de vtwonen tegelcollectie? Kom langs in Valkenswaard óf laat je inspireren door een dealer bij jou in de buurt! Je vindt je dichtstbijzijnde dealer hier.