EXPO 2015

EXPO 2015 – NU AL EEN GROOT SUCCES

In Milaan is op 1 mei de wereldtentoonstelling, EXPO 2015, begonnen. Een bijzonder evenement waarbij landen uit alle werelddelen zich presenteren aan een miljoenenpubliek. In het verleden heeft dit bijvoorbeeld geleid tot memorabele bouwwerken als de Eiffeltoren of het Atomium. Deze editie is het bijzondere Holland Paviljoen, ontworpen door Totems uit Amsterdam, samen met de Holland Shop en het FoodCourt geweldig mooi ingericht met vtwonen tegels by Douglas & Jones.

Expo 2015Expo 2015

Holland Paviljoen

Het Holland Paviljoen is bijzonder populair bij de vele bezoekers vanwege het open en “festival-achtige” karakter en wordt ook veelvuldig besproken op social media. Inmiddels zijn er al bijna 500.000 bezoekers van het paviljoen geweest en ook door de pers wordt de Nederlandse inzending erg goed gewaardeerd. Alle wanden in de keuken van dit paviljoen en rondom de bar in het restaurant zijn voorzien van prachtige vtwonen  tegels. Niet alleen érg mooi, maar ook easy to clean en nagenoeg onverslijtbaar! Ook zijn in het paviljoen de fraaie patronen van de vtwonen buitentegels veelvuldig aanwezig.

EXPO 2015  Expo 2015

Alleen al in de eerste maand heeft de EXPO bijna 3 miljoen bezoekers getrokken, terwijl het seizoen nog moet beginnen! De tentoonstelling loopt nog tot 31 oktober en er worden in totaal meer dan 20 miljoen bezoekers verwacht. Nu al is de EXPO 2015 dus een groot succes te noemen, en wij zijn er op alle fronten bij!
Met vtwonen tegels by Douglas & Jones leg je de basis voor elk interieur. Ook bij jou thuis.