Een zomer lang ook volop BINNENPRET met vtwonen tegels by Douglas & Jones

Profiteer vanaf 25 juni van EXTRA voordeel op je nieuwe woonvloer! Tijdens de woonvloerenvoordeelactie zijn drie prachtige series in maar liefst 11 kleuren tijdelijk in prijs verlaagd. 

Serie Hormigon; Een stijlvolle tegelserie die niet alleen mooi, maar ook érg makkelijk is. Prachtige kleurnuances zorgen voor een karaktervolle vloer met een vintage randje. Stoere uni tegels in drie tinten, sfeervol en ideaal om je huis nóg mooier te maken!

Serie Marwood; Verschillende houtstructuren in vier warme en natuurlijke tinten en een subtiele white uitvoering zorgen voor een levendig karakter. Je interieur begint te leven met deze natuurgetrouwe houttegels in plankformaat!

Serie Loft; Beschikbaar in drie warme tinten maakt dat deze Loft voor een stoer, industrieel tintje in je huis zorgt. Strak en slijtvast, maar ook erg sfeervol. Deze neutrale serie zorgt voor een comfortabel en behaaglijk gevoel. Ook bij jou thuis.

Met vtwonen tegels by Douglas & Jones leg je dé perfecte basis in ieder interieur. Welke woonstijl kies jij? Kom snel naar de dichtstbijzijnde dealer en laat je inspireren en adviseren. Kijk voor meer info ook op: www.tegelweken.nl