brochure 2016

2016 … we hebben er zin in!

Het begin van een nieuw jaar, met veelbelovende ontwikkelingen voor vtwonen tegels by Douglas & Jones. Op dit moment bijvoorbeeld bij de drukker: de allernieuwste vtwonen tegels brochure! Boordevol inspiratie en binnenkort te vinden bij alle officiële vtwonen tegeldealers.

En eind januari blikt vtwonen magazine in een special terug op het afgelopen seizoen ‘weer verliefd op je huis’. Tal van prachtige metamorfoses, met in meerdere mate een hoofdrol voor vtwonen tegels by Douglas & Jones. Zowel binnen- als buiten zorgen zij in één klap voor een bijzondere uitstraling.

Als klap op de vuurpijl zal de collectie begin van dit jaar worden uitgebreid met enkele nieuwe tegelseries. Binnenkort te vinden bij de vtwonen tegeldealers en stuk voor stuk perfect om je huis nóg mooier te maken. Of je nu gaat voor klein of groot formaat, voor vloer- of wandtegel, deze tegels zijn net als de vertrouwde series overal in je huis méér dan welkom.

Al met al zeker een goed begin van het nieuwe jaar. Hou onze site dan ook zeker in de gaten en blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom vtwonen tegels by Douglas & Jones.